KUNDA Holiday Special!

Pólóvásár: videosbolt.hu/magyarosi_csaba
Facebook: on. 1hc3BIa
Insta: magyarosicsaba
Zenék Spotify: spoti.fi/2Dgxd6a
Zenék Apple Music: itunes.apple.com/hu/playlist/magyarósi-csaba-s02/pl.u-6mo4lL8sK9gKmR?l=hu

A technika:

Olympus Kamera: bit.ly/2o7Nm5K
Objektív#1: bit.ly/2Dzds6I
Objektív#2: bit.ly/2De78W6
Objektív#3: bit.ly/2HTAZkC
Sony Kamera: bit.ly/2oYotGO
Drón:www.icentre.hu/termek/dji-mavic-pro-fly-more-combo
Osmo Pocket: www.djiars.hu/termek/dji-osmo-pocket
Állvány #1: www.manfrotto.hu/190-alu-tripod-kit-horiz-oszloppal-3-szekcio-3d-fej
Állvány #2: www.manfrotto.hu/catalogsearch/result/?q=ms0490a
Állványfej: www.manfrotto.hu/xpro-fluid-fej-fluiditas-valasztoval
Világítás: www.manfrotto.hu/lykos-bicolor-led-1500lux-1m-en-cri-93-5600k-3000k
Mikrofon#1: www.rodemikrofon.hu/rode_videomic_pro_plus_professzionalis_videomikrofon.php
Mikrofon#2: bit.ly/2oGB1Dh
Mikrofon#3: www.rode.com/microphones/smartlav

Ha csomagot szeretnél küldeni
Cím: Bp.,137-es posta, Szent István Krt.10. 1137.
Név: Magyarósi-Bánki Dóra
A Csomagra rá kell írni:POSTÁN MARADÓ!
értesítendő a küldeményről: yaskatir@gmail.com

Megjegyzés 

 1. Vera

  Vera

  3 hónapja

  Páratlan vagy és nagyon köszönjük a munkádat és imádjuk a szponzoros adásokat is ! Akit nem érdekel az ne nézze de ne rinyáljon ha nézi .

 2. András Gime Gimesi

  András Gime Gimesi

  3 hónapja

  Erdély... Nyaranta van Kászonaltízhez közel a Minimum Party, egy vegyes művészeti tábor... Fotó, videó, animáció, dráma, filozófia, építészet, zene stb.. Erről is érdemes lehet összerakni egy adást... ;) Július utolsó szerdáján szokott kezdődni és augusztus első hete után ér véget vasárnappal (másfél hét). -> minimumparty.org/ ;)

 3. András Gime Gimesi

  András Gime Gimesi

  3 hónapja

  A szponzorblokkokon nyüszögőknek azért feltenném a kérdést: vajon ti ingyen dolgoztok, fizetség nélkül, csak úgy, puszira meg két szép szemért? Komolyan nem értem, hogy lehet ezen fennakadni, és nem érteni, hogy pénz nélkül nem lehet üzemeltetni egy vlogot (és életet) sem, pláne ha az tulajdonképpen főállású elfoglaltságot jelent. Ráadásul itt soha sem mentnek a szponzorblokkok a minőség rovására! ;)

 4. Pásztor Gábor

  Pásztor Gábor

  3 hónapja

  Elnézést kérek előre is, hogy kicsit vulgáris leszek, de miért zavar bárkit is, hogy neked vannak szponzorált blokkjaid? Ingyenes a HUeye, ingyen nézik a videóidat, a szponzorált tartalmak érdekes, hasznos és hiteles információkkal szolgálnak mindenkinek. Na és most jön az, ami miatt elnézést kértem: Mi a faszért nem a TV csatornák vezetőit baszogatják, amikért havonta több ezer forintot fizetnek, mégis negyed óránként 10 perc mocsadék reklámot kell végigszenvedniük, ha valamilyen műsort meg akarnak nézni, ami majd csak később lesz elérhető a neten? Én tisztelem a munkádat annyira, hogy ne hisztizzek, és még a számomra érdektelen, műsor előtti reklámot is hagyom, hogy végig menjen, addig elkészítem a kaját, és azzal oly' módon tudlak támogatni, hogy az nekem nem kerül semmibe.

 5. Dénes

  Dénes

  3 hónapja

  Már sokan megírták, de engem sem zavar a "sok" szponzorblokk. Ezek is olyan tartalmak, amelyekkel te tudsz azonosulni, én meg vagyis mi nem véletlenül nézünk nap mint nap. És igen, neked sem adják ingyen a kenyeret a boltban.

 6. vig janos

  vig janos

  3 hónapja

  Ma láttam a Cobra11 S24E1 Budapesti kalandok részbe közvetve te is bekerültél. A keleti előtt az egyik srácon a te pólód van😄😄

 7. FireFlyYT

  FireFlyYT

  3 hónapja

  Jók a szponzor részek. Érdekesek!

 8. TUBU EAGLE mixed TV

  TUBU EAGLE mixed TV

  3 hónapja

  Szia szeretném veled is közölni, hogy célom, hogy mindenki jelöljön be minden youtoberest, oda vissza, ezzel segítve egy kis jövedelemhez egymást ami akár 10000$ is lehet havonta. Fogjunk össze írd meg mindenkinek és jelölj mindenkit be és te is ezt várhatód vissza+ a LIKE. Sok sikert jelölj te is engem vissza. Pár hónap és 5 millió feliratkozója lesz mindenkinek. A reklámot hagyni kell lefutni. Az angol videók 6,30 $ Magyar Youtober összefogás..segítsünk egymáson. Másold be a szöveget mindenkinek. Így segíthetünk a legjobban szinte minden Magyarnak.

 9. Máté Kovács

  Máté Kovács

  3 hónapja

  Vannak videóid amire csak azért kattintok, hogy nőljön a nézettség..;) TOP tartalmakat csinálsz, köszönjük!!

 10. Life Tutorial

  Life Tutorial

  3 hónapja

  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10:10 Best moment

 11. dezmond

  dezmond

  3 hónapja

  bal oldalon az ott még az epülös elárazott HP nyomtató? nálam is még mindig napi használatban van :)

  • Magyarósi Csaba

   Magyarósi Csaba

   3 hónapja

   Azaz :)

 12. Attila Bagota

  Attila Bagota

  3 hónapja

  13:14 Marcika kiszökött a ketreből...szegény... :-)))

 13. Attila Bagota

  Attila Bagota

  3 hónapja

  10:10 patron? Vagy youtube támogatás?

 14. Attila Bagota

  Attila Bagota

  3 hónapja

  7:08 mi motivál? Hát mi motiválna? A drog! :-)))

 15. Attila Bagota

  Attila Bagota

  3 hónapja

  6:09 nálam is volt ilyen vád, igaz "csak" annyi volt, hogy biztos részeg vagyok, mikor találkoztam 2 csajjal, akiknek nagyon megörültem és felpörögtem, mint a ringlispír...és mondtam nekik, hogy neeem, csak felvidulok tőlük...ők meg azt mondták, hogy ők csak a piától tudnak így pörögni...így utólag visszagondolva szerintem annyira nem tetszettem nekik... :-)))

 16. Attila Bagota

  Attila Bagota

  3 hónapja

  0:38 van baj... :-)))

 17. Norbert Tóth

  Norbert Tóth

  3 hónapja

  Szerintem sincs sok szponzor adás, amik vannak azok érdekesek, legalábbis számomra. 🙂

 18. Gergő Rácz

  Gergő Rácz

  3 hónapja

  A 'kunda" a női nemi szerv egyik cseh megnevezése a sok közül. :) Szlovákiaban is használják ezt a kifejezest. Üdv Pozsonyból!

 19. Laczkó

  Laczkó

  3 hónapja

  Általában megőrülök az ilyen pörgős emberektől, viszont Te annyira eredeti és stílusos vagy, hogy megkedveltelek. Zseniálisak a videóid és hiteles ez az egész, utánozhatatlan és különleges. Boldog karácsonyt kívánok Nektek és még sok-sok sikert! Laci

 20. Dávid Bertli

  Dávid Bertli

  3 hónapja

  Pedig ennyi epizód után én tényleg szívesen meghallgatnám Dórát.

 21. Gergely Lukács

  Gergely Lukács

  3 hónapja

  Ne is foglakozz a negatívokkal Csabi! Hálátlanok! Ha nem tetszik ne nézék, vagy mutassák meg, hogy mennyi ideig dolgozának ingyen és csinálnának ilyen minőségi csatornát. Aztán kritizáljanak!

 22. fashion rosehill

  fashion rosehill

  3 hónapja

  Nem tetszik a szponzor tartalom? Hát akkor szépen nyúlj a zsebedbe, és utalj Csabának! Az emberek miért gondolják azt ,hogy magukon kívül mindenki másnak ingyen van az élet?! Igenis a munkát megkell fizetni, mivel Gipsz Jakab csak élvezni akarja ingyen, ezért kellenek a szponzorok.

 23. Attila Deák

  Attila Deák

  3 hónapja

  Ha valaki azt mondja, hogy Csaba csatornáján sok a reklám, akkor az nézzen más csatornákat is, valószínűleg meg fog változni a véleménye. Most néztem egy autós vlogot és a 8 perces adásból kb. 2,5 perc reklám volt, pedig nem szponzoradás volt. 7 (azaz hét!) szponzor reklámja volt egymás után és ez a blokk az adás elején, közepén és végén is lement. Na az már őrület! Úgyhogy hajrá ugyanígy, ha ez Csabának megéri így!

 24. Aron Tamasi

  Aron Tamasi

  3 hónapja

  Én Erdélyi vagyok, igazad van abban hogy nem lenne érdemes átfutni rajta, egy jó videósorozattal és megfelelő tartalommal rengeteg anyaországi magyar megtudna egy csomó dolgot, és eloszlatna pár előítéletet. Ami elég pozitív lenne, legalábbis számomra.

 25. Dk Stvn

  Dk Stvn

  3 hónapja

  Kedves Csaba! Ha majd Erdélybe szeretnél látogatni, szivesen segítek!

 26. 357Kaliber

  357Kaliber

  3 hónapja

  Ez a kunda csehül van?

 27. David Kinoranyi

  David Kinoranyi

  3 hónapja

  Csaba, a legjobb vagy! A szponzoros kerdes viccnek is rossz.

 28. Play ►

  Play ►

  3 hónapja

  Csaba ha lesz jövőre Usánka, lehetne egy "tutorial" videó arról, hogy hogyan és miképp juthatunk ki az USA-ba a legegyszerűbben és legolcsóbban, gondolok itt pl. milyen vízumra van szükség, melyik repülő járatok érik meg a legjobban, s a többi. TE mint profi Usánka járó biztos tudnál nekünk hasznos tanácsokat adni. Kellemes Ünnepeket az egész családodnak, és jó pihenést neked, várunk vissza jövőre. :

 29. Balázs Adács

  Balázs Adács

  3 hónapja

  Nagyon köszönjük az egész évi(+4 évi) munkádat!!! Az új évben nagyon fáradj el az utazós videók készítésétől!!! :) Boldog karácsonyt mindenkinek!

 30. Lakatos József

  Lakatos József

  3 hónapja

  Köszi Csabi! Sokat jelentettek az adások idén is! :) Várom, várjuk a következő évadot - nagyon!!! :)

 31. Antal Trab

  Antal Trab

  3 hónapja

  Szia Csaba! Bevallom Neked , nekem fel sem tűnnek a szponzorált adások, tematikában, mondanivalóban, színvonal terén teljesen beleillenek a többi tartalom közé. Nem láttunk Téged vezető politikai pártot propagálni (pedig rommá keresnéd magad kb), se másmilyen pártot, se valóságshow-t, sem bármilyen giccses bizb.. dolgot. pár éve lefektettél pár szabályt a szponzorációbal kapcsolatban, azok mentén haladva nem mehetsz rossz útra! Köszönjük az éves munkád, és várunk vissza jövőre miharabb!! Boldog Karácsonyt!

 32. TheArtimov

  TheArtimov

  3 hónapja

  Egyik ismerősöm küldött egy videót tőled, hogy itt a fickó aki pont úgy sztorizik mint te :-D Na szép, mondom neki: pár éve már nézem a videóid... Egyébként fura volt a "drog fogyasztós" kérdés -vagy megjegyzés-. Szerintem vannak akik magasabb érzelmi és/vagy/ lelki szinteken mozognak ez miatt máshogy látják a világot és más dolgokat tartanak fontosnak. Mikor értékesítőként dolgoztam, én is észre vettem hogy az emberekben könnyen tudtam bizalmat kelteni és könnyen tudtam lelkesíteni őket arra ami engem érdekelt. Egyébként egyerekkoromban hiperaktív voltam. -Lehet most is ;-) Szóval nincs kizárva hogy a te energiáid is innen jönnek ;-)

 33. Boba0514

  Boba0514

  3 hónapja

  12:49 white sus

 34. Péter Orbán

  Péter Orbán

  3 hónapja

  Szia Csaba, www.electricitymap.org/map Itt meglehet nézni világviszonylatban hogy mennyi gCO2/kWh-val történik az elektromosság előállítása, Magyarországon átalogsan 250-300 gCO2/kWh

 35. István Perényi

  István Perényi

  3 hónapja

  Ritkán kommentelek bármilyen videóhoz... Idén “szoktam rá” a videóidra. Az inspiráló óriási pozitívitásod miatt és az idén akaratomon kívül lett rengeteg szabadidő miatt szívesen fogyasztottam és fogyasztom továbbra is színes tartalmaid. Ezúton is szeretnék további sikereket és kellemes ünnepeket kívánni majdnem a szomszédságodbol 😊

 36. Fulop Laszlo

  Fulop Laszlo

  3 hónapja

  En jottem zavarba mikor Csaba a szponzorációrol magyaraszkodott. Szegyelheti magat az, akit ez zavar. Elvárná, hogy teljesen ingyen szorakozzon, mikozben ha neki kene valamit ingyen csinalni, gondolom igencsak fel lenne haborodva. Ilyen felróni annak aki ennyi mindent tesz az emberekért, az a legnagyobb pofátlanság!

 37. Tibor Višnai

  Tibor Višnai

  3 hónapja

  Meg van annak is az átka, ha valaki több nyelvet és beszél, vagy legalábbis érti...itt van pl. ez a KUNDA...már várom, hogy a sok Cseh férfitársam rákeres és rátalál erre a videóra :D Veselé Vánoce!

 38. BUFLÉ _

  BUFLÉ _

  3 hónapja

  Szerintem nem releváns,hogy rossz nézni a sok szponzor miatt a videóidat,mert évek óta követlek és a minőség egyáltalán nem romlott emiatt!Én továbbra is izgatottan várom az új videóidat,csak így tovább!Kellemes ünnepeket és boldog új évet! :D

 39. PBT85

  PBT85

  3 hónapja

  12:27 Uram Isten...A szakértőknek,vagy inkább fogalmazzunk úgy,hogy az 'úgy nevezett szakértőknek' sincs az oltó anyagokról teljes körű fogalmuk!!!Így aztán igen csak nehéz a választás,akármelyikről is legyen szó...!LEGYETEK ÉSZNÉL...!!! facebook.com/426527128135822/videos/752069489065216

 40. Tibor Herédi

  Tibor Herédi

  3 hónapja

  Jó volt Csaba!

 41. Herczenik Kristóf

  Herczenik Kristóf

  3 hónapja

  Kíváncsi lennék a napi beosztásodra. :)

 42. Manyi Moszó

  Manyi Moszó

  3 hónapja

  Lesz a stúdiónak neve? Pl. Kontextus Vlogműhely stb. Lesz cégére?

 43. Christian

  Christian

  3 hónapja

  Ilyen egy korrekt ember!

 44. Alexda 00

  Alexda 00

  3 hónapja

  "Olyan képet kell kivetítened, mintha mindig kokszon lennél" és minden szuper lesz. Frissesség, Éberség, Vidámság, Eléseszűség.

 45. varsza100

  varsza100

  3 hónapja

  Mostanában egyre több helyen látom állni a feldíszített fákat. Az értem, h a plázákban miért van , de otthon...A Jézuska csak 24-én jön. Vagy már ez a szokást is felülírta a 2020-as év? Egyébként ez a Kunda is király volt. Boldog Karácsonyt! És kell a szponzor blokk!!!

  • hzsofi03

   hzsofi03

   3 hónapja

   Sokan annyira szeretik a díszeket, dekort, karácsonyi hangulatot, h. minnél tovább akarják élvezni. Ezért díszítik fel már karácsony előtt. Meg persze divat is lett.

 46. Csaba Nagy

  Csaba Nagy

  3 hónapja

  Csak úgy megjegyzem Jesus nem volt koraszülött... :)

 47. Matyas Boldog

  Matyas Boldog

  3 hónapja

  NAPIREND VIDEÓ +1

 48. Bernáth Krisztián

  Bernáth Krisztián

  3 hónapja

  12:48 ott a baloldalon a gyerek fej eléggé megijesztett amikor megláttam. :D

 49. Gábor Csonka

  Gábor Csonka

  3 hónapja

  A szponzor blokkot ki lehet kerülni, ha youtube előfizetésed van 🙂 Reklámmentesség.

 50. Attila Lázár

  Attila Lázár

  3 hónapja

  2:20nál Valaki megtudná mondani a zene címét SOS :) elöre is köszi

 51. Adam m

  Adam m

  3 hónapja

  Szia Csaba, köszönöm, hogy beolvastad a kérdésem. Természetesen én sem a jótékonysági szponzorblokkokra céloztam. Hanem pl a kinleys reklamjaidra. (igaz az instas volt). Azok a reklámok számomra abszolút eletidegenek voltak tőled, pláne, hogy te is sokszor hangoztattad, hogy megvalogatod kivel dolgozol együtt. Nagyon-nagyon régóta nézem a videód és a kérdésemnel is jeleztem, hogy nem a pénzt féltem (még véletlenül sem és persze, hogy te is csak pénzből tudsz kenyeret venni meg fejlődni). Ugyanakkor a kérdés arra iranyult, hogy akar az előző evadhoz kepest is tobb a szponzorblokkok. Mindenesetre köszönöm a választ és csak így tovább.

 52. nyaradib

  nyaradib

  3 hónapja

  Kedves Csaba, köszönjük a videót, a válaszokat! Én nem szeretem a szponzorált sztorikat, de a te videóidban ezidáig még egyszer sem zavart, sőt kifejezetten meg is nézem ezen videókat is (azt mondjuk nem tudom, hogy mielőtt lejátszom, hol látni, hogy az-e!?), mert mint el is mondtad (szerintem sincs erre szükség, mint előttem sokan megírták!) jól megválogatod és nagyon nem azt érezni, hogy azért lett videó, mert valaki szponzorálta; hanem, mintha épp lett volna egy tartalom, amihez jött a szponzor :D! (szóval engem megvettél, ha körmönfontan csinálnád is :D) Hajrá, kitartást, jobb újévet!

 53. Botond Lehel Csikos

  Botond Lehel Csikos

  3 hónapja

  Hát biza sok a szponzor videó ! A robot porszívó... megvettem :) aztán az iPhone 12 Mini... azt is megvettem :) most már azon gondolkodom hogy valahogy elektromos autóra kellene kicseréljem a V6 benzines szörnyet. :) Dehogy is sok, ahogy bemutatsz mindent és egy igazi őszinte véleményt mondasz, humorral az nagyon jó! És idáig ugyanazok a tapasztalataim ezekről az eszközökről amit megvásároltam, mint ami neked. :) Igazán csodálatos amennyi energiát bele teszel mindegyik videódba, csak így tovább. Erőt, egészséget az egész családnak meg mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt !!!

 54. Gyula Jentetics

  Gyula Jentetics

  3 hónapja

  Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!! 🎄🎄🎄😉🎈🎉

 55. Timea Gy.

  Timea Gy.

  3 hónapja

  Emberek, üdv 2020-ban. Mi /Ti is fizetésért dolgozunk a HUeye-rektől miért várjuk???

 56. Gábor Ács

  Gábor Ács

  3 hónapja

  12:50 Az atomerőművek egyáltalán nem CO2 mentesek, ezt a hülyeséget felejtsük már el! A megépítés, a fél hegyek megmozgatása az urán után hogy a fenében lenne CO2-mentes? És akkor a további gondokat most direkt nem fejtem ki (fűtőelem elhelyezés, a köztudottnál jóval több baleset, talajvizekbe, óceánokba szivárgó megállíthatatlan hasadóanyagok stb.).

 57. Andras Gyetvan

  Andras Gyetvan

  3 hónapja

  Hááát, nagyon érzékeny vagyok a szponzorált tartalmakat illetően, mert kivan a phalanxom, ha átlépi az ingerküszöbömet, de Csabánál ezt nem tapasztaltam egy pillanatra sem. Fel sem tűnt, hogy a magyar kütyük közül is bármelyik szponzorált lenne. Számomra a java része érdektelen volt, de akkor sem volt zavaró.

 58. Keljfelgamer

  Keljfelgamer

  3 hónapja

  Én teljes mértékben megértem a szponzorációkat, sőt azt gondolom, hogy ha van eszük a cégeknek, akkor a tévék meg a plakátok helyett inkább az ilyen csatornáknak adják a pénzt, hiszen sokkal hatékonyabban jut el a felhasználókhoz az üzenet, ráadásul sokkal kreatívabban és személyesebben. Azt gondolom az miatt lehetett a szokásosnál több fanyalgó (mert hogy az mindig van), mert tényleg volt egy-két olyan szponzorált tartalom, ami amúgy érezhetően elütött a te amúgy elég széles spektrumú érdeklődésedtől (pl az Xbox Series X-es videónál én kifejezetten kínosan éreztem magam, mert valahogy végig azt éreztem, hogy neked semmi közöd ehhez a termékhez, de úgy voltam vele hogy 100-ból egyszer belefér). Bár többször jelezted, hogy nem szeretnél közvetlen a nézőktől pénzt kérni, remélem azért még ezt párszor átgondolod az idő haladtával, hiszen biztos vagyok benne, hogy több ezer néződ fizetne kissebb-nagyobb összeget azért, hogy meghálálja a napi 10+ órányi munkád, és így sem kellene megszüntetned a szponzorációs tartalmakat, maximum egy kicsit mégjobban megszűrni azokat. Köszönöm, hogy 2020-ban is rengeteg minőségi, gondolat ébresztő, érdekes és megható videót készítettél, legyen ez így jövőre is!

  • Tamas K

   Tamas K

   3 hónapja

   Nekem a Panasonic tévénél volt ugyanez az érzésem. Igényesen tálalt specifikáció felsorolás lett, de az is kiderült mennyire nem ért a tévékhez. Ez nem is lenne baj, mert én is csak a nemrég vásárolt LG oledem miatt merültem bele a technikába, de egyrészt nem is csinálok róla videót, másrészt nem állok le vitatkozni a komment szekcióban, hogy "de ez akkor is a legjobb tv, nem értetek ti semmit!". :D

 59. Botond Marton

  Botond Marton

  3 hónapja

  Szia Csabi! Ne magyarázkodj a szponzorblokk miatt. Évek óta követem a csatornát, minden videót láttam és követek még pár külföldi és magyar csatornát. Nekem az a tapasztalatom, hogy abszolut nincs sok szponzorblokk, ami van, azt is igyekszel szórakoztatóan tálalni, nem tolakodó, a műsorok színvonalasak, látszik a rengeteg beletett munka. Aki egy kicsit is foglalkozik fotózással esetleg videózással az pontosan tudja, hogy egy olyan 20 perc adás, amit elénk raksz készen, ingyen, szinte minden nap rengete munkába kerül. Kellemes ünnepeket!

 60. Miklós Tóth

  Miklós Tóth

  3 hónapja

  Szia Csaba! Ne magyarázkodj a szponzor blokkok miatt. Egyrészt jól csinálod, másrészt aki ezt nem fogja fel, annak hiába mondod...

 61. Bence Skorka

  Bence Skorka

  3 hónapja

  Először is nagyon köszönöm szépen hogy meg kaptam a választ a feltett kérdésemre, másodszor meg nagyon nagy hatással vannak rám a videóid, és sokszor hangoztatod hogy küzdjek az álmaimért meg azt is hogy ne adjunk fől semmit amit el szeretnénk érni, és ezért is kezdtem el több mint 1 éve videózni, eleinte kicsit izgultam a kamera elé állni de utána egyre magabiztosabb lettem, és nagyon élvezem azt amit csinálhatok. Még egyszer köszönöm Csaba!

 62. Metal Girolamo

  Metal Girolamo

  3 hónapja

  14:51 Family guy :D

 63. József Tomkó

  József Tomkó

  3 hónapja

  Robin!!! nem hasonlít!!!!!

 64. zsazsimo

  zsazsimo

  3 hónapja

  Az a kép nagyon menő, tiszta Johnny Knoxville :)

 65. István Forgó

  István Forgó

  3 hónapja

  Tőlem lehet akár minden adás szponzorált, mert kifejezetten tetszik, hogy őszintén bemondod, hogy SZPONZOR!!! Valamiből élni is kell, no para, folytasd csak így tovább!

 66. T3GSN8

  T3GSN8

  3 hónapja

  Mi az a szponzorblokk?

 67. JarodFree

  JarodFree

  3 hónapja

  A szponzorblokkokról. Tegyétek túl magatokat a reklámokon. Az lenne a jó, ha minden adásban lenne, ugyanis akkor lennénk a legjobban bebiztosítva arról, hogy lesz holnap és holnapután és azután is Magyarósi videó. A másik megoldás az lenne, hogy mi nézők fizetünk érte, hogy nézzük. Az se tetszene nektek és sokan pedig akaratuk ellenére esnének ki a nézők közül. Fogadjátok el a tényt, hogy minden pénzbe kerül, még a magyar youtube egyik legigényesebb vlogja is. Nem kell haragudni a reklámokra, nem bántanak és egy videóban át lehet őket tekerni, ellentétben a youtube saját reklámjaival. Sőt, az a jó hír, nem is kötelező megvenni semmit közülük. Kellemes, covidmentes Karácsonyt mindenkinek! :-)

 68. Ebzet t

  Ebzet t

  3 hónapja

  Szarok a szponzorblokra! Jók a videók és inkább ez, mint fizetni a tv-ből ömlő szennyért. Támogasd azokat, akik szórakozást meg kikapcsolódást nyújtanak!

 69. Mátyás Ruzsics

  Mátyás Ruzsics

  3 hónapja

  Menő a Lambó a háttérben, egy olyan nekem is kéne

 70. Mihaly Garancsi

  Mihaly Garancsi

  3 hónapja

  Kedves Csaba, szerintem nincs probléma a sok sponsorált adással, ha azok nem unalmasak és “papír ízüek”. Sajnos a mostaniakról nagyon látszott, hogy a pénz miatt csináltad és nem azért mert a nézôidet ezek érdekelték volna. Azt külön tanácsolnám neked, hogy ne akard megmagyarázni, hogy miért csinálod így meg így. (Te egy szolgáltatást nyújtasz, ha az nem élvezetes nem lesz rá igény.) Inkább fogadd meg a közönséged tanácsait hiszen ha nem igy teszel elveszíted ôket és akkor nézettség nélkül a youtube-tól se kapsz pénzt se a sponsoroktól.

 71. Zelenák László

  Zelenák László

  3 hónapja

  Szia Csaba! Köszönjük az egész éves munkádat és műsorokat! Nagyon Boldog Ünnepeket az egész családodnak!😷😁🥳🎄

 72. Tivadar Ödön Vikkala

  Tivadar Ödön Vikkala

  3 hónapja

  sztem nem kell turkálni mások zsebébe, örüljünk, hogy Csaba minőségi videókat csinál, ennek vannak előnyei mert, szponzorálják, sok helyre eljut, premier előtt kapja meg az érdekes eszközöket és ezt mi nézhetjük, valamint vannak hátrányai, amelyeket Csaba és családja visel (100 %-ban). Go! Csaba, go!!

  • Tivadar Ödön Vikkala

   Tivadar Ödön Vikkala

   3 hónapja

   ki nem válaszol honvédségtől ? :)

  • Tivadar Ödön Vikkala

   Tivadar Ödön Vikkala

   3 hónapja

   tehát bezárja a gyerekeket forgatás közben.. hm :D

 73. ToBeY

  ToBeY

  3 hónapja

  Nem a szponzor blokk-al van a gond,hanem hogy ha egy hétre besűrödik három, az már úgy lehet picit tömény.

 74. White Wolf

  White Wolf

  3 hónapja

  Namost belevauvau az persze beképzelt dolog, de megpróbálok egyet. Miért pörögsz? Nem vagy egyedül. Működő családod van. És működő csapatod. És közeli barátod. Társas állatok vagyunk. Ezt persze te érted el. Tehát nem arra utalok hogy szerencsés vagy. Mellette MOZOGSZ. A bicaj testmozgás. A mászkálás is. Sokan nem hiszik el hogy mennyit számít a mentális jólléthez. Erről lehetne adást csinálni szakemberekkel. Mivel a legtöbben csak ülünk. Honnan tudom? Mióta az ízületem feladták a harcot, azóta tíz körömmel kell kapaszkodnom bármibe hogy ne összekuporodva sírjak a sarokban minden nap. És előtte se voltam élsportoló. Viccnek hangzik. Jelenleg egyedül vagyok mert a feleségemnek nem volt biztonságos itt. Szóval hónapok óta egyedül. És valami immunizét is megállapítottak, amiről fogalmunk sincs egyelőre hogy mi, úgyhogy sokat nem tudok kizárni (itt minden pillanatban van valami maszk nélküli majom). Amikor végre emberekkel tudok beszélni, vagy kijutok egy kis sétálásra mert menni kell valahova sokkal jobban érzem magam. Szóval társaság (még ha csak videóhívásokon keresztül is), és testmozgás, napsütés. Ezen túl segít a negatív belső monológ leállítása, de ahhoz már nagyon hasznos a szakemberi segítség.

 75. Tocso

  Tocso

  3 hónapja

  Akik hisztiznek a szponzor blokkok miatt... nah nekik van bekapcsolva az addblock, hogy az a bevétel is tuti kiessen. Ha nem ingyen van a tartalom, akkor gáz vagy 😀

 76. Tamás Jónás

  Tamás Jónás

  3 hónapja

  Volt aki tényleg megkérdezte hogy miért nem mászkálsz és mutatsz be helyeket.Gondolom ezek az emberek valami intézeti lakók voltak.A szponzor blokkot túl nem érdemes magyarázni.Alap inteligenciával fel kell fogni miért van,aki meg nem érti,ott ez energiádot olyanokra kell fordítani aki érti a műsoraid működését.ebben a vírus helyzetben olyan borzasztó hallgatni hogy ilyen felfogású illetve annak hiányában lévő emberek vannak,mert így hogyan bízhat az ember egy másik emberben hogy betartja a most létfontosságú szabályokat,ami mindenkire kihat.

 77. ZK

  ZK

  3 hónapja

  Ó ha tehetném, vennék reklám mentességi részjegxet, de ezek a sponzorblokkok, tök szórakoztatók, érdekesek -> Tehát nem veszek antisponzor jegyet!

 78. Viktor Szergeev

  Viktor Szergeev

  3 hónapja

  Milyen szponzorblokk? Nálad van a legkevesebb reklám.

 79. Glad 22

  Glad 22

  3 hónapja

  Internet ízei miért nincs?

 80. Máté Mészáros

  Máté Mészáros

  3 hónapja

  Soha ismétlem soha nem éreztem azt, hogy bármelyik szponzorált videó túl lenne tolva. Éppen annyira figyelemfelkeltőek, hogy ha valakinek elnyeri a tetszését csendben felírja egy cetlire és szépen nézi tovább úgy, hogy ezzel nem zavar meg senkit. 🙂 Ez így tisztességes ahogy van és pont. Ha a videóidat nézzük akkor biztosan nem beszélhetünk eltékozolt időről, köszönöm szépen az egész éves munkád!

 81. Robert Simon

  Robert Simon

  3 hónapja

  nem ertem azokat akik beirnak a szponzoralt tartalmakat tartalmazo videokrol es velemenyt alkotnak...komolyan nem ertem, de nem is szeretnem...Megerdemlik, hogy ilyenek. Koszonjuk a mai munkadat is, mint mindig :) Jo keszulodest nektek. Robi, Szegedrol.

 82. Regő Kelemen

  Regő Kelemen

  3 hónapja

  Szerintem még így is nagyon kevés a szponzor blokk más csatornákhoz képest.

 83. asd Roland

  asd Roland

  3 hónapja

  Ez a dolog, hogy számon kéri miért van ennyi reklám wtf? Itt nincs közönség finanszírozás, baromira nincs semmi közünk hozzá Csaba mennyi reklámot tesz bele a videókba ezt ő dönti el. Pl ha teljesen átépíti a csatornát mint ahogy Dancsó tette ahhoz sincs semmi közünk mivel az ő csatornája azt csinál vele amit akar. Értsétek már meg, hogy ti nem vagytok a videósok főnökei, nincs mit számon kérnetek, ha tetszik nézed ha nem akkor nem! Pl Ha egy kávézónak rosszabb lesz a kávéja akkor nem kezdesz el vitázni a tulajjal, hogy legyen a régi hanem fogod magad és nem mész oda. Fogjátok fel a videózás az munka és kurvára semmi közötök ahhoz, hogy milyen tartalmat gyárt a videós!! Ha elvárja, hogy a nézők fogalmazzanak meg kritikát a csatornával kapcsolatban az már másik téma úgy szint a közönség finanszírozás is.

 84. Peti Vámos

  Peti Vámos

  3 hónapja

  BOLDOG KARÁCSONYT

 85. József Nyisztor

  József Nyisztor

  3 hónapja

  A videóidban a szponzor blokkok engem semennyire nem zavarnak. Egyrészt megértem, másrészt nem idegesítő és még csak nem is sok. Csaba, szerintem az embereknek azért van elegük ezekből, mert mióta a HUeye konstans reklámokkal dobálózik mindenhol (ugye tvben meg alapból sok van), ezért soknak érzik. De ez van, ha a egy platform nem a tartalomgyártók, hanem a céges-magántőke mögé áll be. Az emberek inkább éreznek, mint gondolkodnak. Soknak érzik az egészet, mert az ünnepek környékén mindenhol IS reklámok szoktak lenni. A te szponzor-kezelésed, szerintem az egyik legjobb mondjon bárki bármit.

 86. Attila Bárdi

  Attila Bárdi

  3 hónapja

  "Ne vegyetek drogot. Legyetek popsztarok es megkapjatok ingyen!"" :-D hueye.info/home/vide/g3h3ea2rrYF6m5s.html&ab_channel=Digisrac

 87. Maxi Gabriel

  Maxi Gabriel

  3 hónapja

  Kunda - az Cseh és szlovákiában azt jelenti hogy punci vagyis pussy..... 😇

 88. Zoltán Horváth

  Zoltán Horváth

  3 hónapja

  Egyáltalán nincs sok szponozoros adás,sőt ami van az is mindig teljesen rendben van.

  • Balázs Klug

   Balázs Klug

   3 hónapja

   Kiváncsi lennék, hogy az illető mennyit szponzorálna azért, hogy ne kelljen reklámokat nézni...

 89. Ádám Kondor

  Ádám Kondor

  3 hónapja

  Ha jönnél Erdélybe nagyon többen is szívesen segítenénk a szervezésben és mindenben amire szükség lehet.

 90. Gyongyike Lukacs

  Gyongyike Lukacs

  3 hónapja

  Hálásan köszönöm az idei munkáját is,kívánok egy nagyon boldog és egészséges új évet az egész családnak,kellemes Karácsonyt és jó pihenést!

 91. Zsolt Domán

  Zsolt Domán

  3 hónapja

  Teljesen érthető a szponzorblokkok sűrűsége, nem érdemes az elégedetlenkedőkön bosszankodnod. Te teremtesz, ők kárognak.

 92. swqayxde

  swqayxde

  3 hónapja

  Az elektromos autó káros anyag kibocsátáshoz: Egy szuper térkép, ahol az európai országok real time energiatermelését és annak összetételét láthatjátok: www.electricitymap.org/zone/HU Utánaszámoltam és ugyanazt kaptam, mint Csaba :) Akit mélyebben érdekel a dolog: - Magyarországon most épp 273 gramm CO2 / kWh a megtermelt energiához köthető kibocsátás - Átlagos elektromos autó fogyasztás kb 15 kWh / 100km -> 15 * 273 = 4095 gramm CO2 / 100 km - Egy liter benzin elégetése 2392 gramm CO2 ( ecoscore.be/en/info/ecoscore/co2 ) - Egy átlagosnál valamivel alacsonyabb 7 literes fogyasztással számolva (fogyasztás alakulása: www.iea.org/reports/fuel-consumption-of-cars-and-vans ) 7 * 2392 = 16744 CO2 / 100 km, ami valóban kb a negyede. Ahogy egyre több tiszta energiát használunk, ez az arány annál jobb lesz, sőt valószínűleg nyáron itthon is még ennél is jobb a helyzet.

 93. Bence Matyasi

  Bence Matyasi

  3 hónapja

  Én éreztem magam kínosan mikor Csabi arról magyarázkodik miért is van sok szponzorált taralom mostanság, ő az egyetlen youtuber/tartalom gyártó akitől nem sajnálom a szponzorált tartalomból befolyó összeget és megnézem akkor is ha nem annyira az én témám, ezzel segítve az ő és családja anyagi életét. 6-7 éve követem munkásságát és ezalatt az idő alatt megannyi fantasztikus videót csinált már (amin egy fillért nem keresett) , szerintem ez a legkevesebb! :)

 94. János Medveczki

  János Medveczki

  3 hónapja

  Néha jó lenne ilyen hosszabb kunda mint amilyen most volt!

 95. NÉGYHÚSZ TV

  NÉGYHÚSZ TV

  3 hónapja

  Szerintem Csaba talán az egyetlen magyar HUeyer akinek nem kéne magyarázkodnia szponzorokkal kapcs.... Megérdemelne sokkal többet és jobbat is, letette az asztalt amiról esztek ! Kellemes Ünnepeket Főnök !!!

 96. Andras Gemesi

  Andras Gemesi

  3 hónapja

  Szia Csaba nekem volna pár kérdésem ami az lenne hogy ha majd a gyermekeid felnőnek akkor szerinted mit fognak gondolni a munkásságodról? Valamint te engedni fogod nekik hogy megnézzék a videóidat? És mit mondánál ha valamelyik gyereked a nyomdokaidba szeretne majd lépni? Engedni fogod neki? Vagy csak ha már felnőttek?

 97. Horváth Ágoston

  Horváth Ágoston

  3 hónapja

  Szia Csaba, nem szokásom kommentelni, amit néha úgy látom hogy probléma, mert bár minden nap nézem az adásokat ,nagy részét reggel a kávé mellett, ezt nem juttatom a tudomásodra. Nagyon sokat szélesítettél a világlátásomon, és azon hogy mindig próbáljam meg más szempontból is vizsgálni a dolgokat. A szponzor blokk miatti rossz kommenteket remélem valamennyire ellensúlyozza, a mostani hozzászólásom. Nem látok problémát a szponzorált tartalommal, mert nem érzem úgy hasztalan vagy értéktelen információkat, termékeket akarnál rám/ránk erőltetni. A szponzorált tartalmak kis része kifejezetten hasznos volt (pl NORDvpn). Sok nem szponzorált hasznos dolgot / terméket megmutattál nekünk így nem értem kit és miért zavar ha ezért még extra bevételre teszel szert ( hangsúlyozom addig amíg ez valóban a véleményed türközi ) Extra megjegyzés hogy már csak azért is érthető, mert ebben a vírusos évben extra nehéz lehet tartalmat készíteni. Egy szó mint száz, remélem olvasod, és csak így tovább, Köszi.

 98. Szabolcs Papp

  Szabolcs Papp

  3 hónapja

  Már többen is írták, de ahogyan ők, én sem éreztem sosem, hogy a szponzorált blokkoknak ne lenne abban a részben, vagy éppen a csatornán helye. Teljesen rendben voltak, ennek ellenére biztosan volt olyan rész ami kevésbe tetszett, de olyan mindenhol van. Csak így tovább....

 99. GM Balint

  GM Balint

  3 hónapja

  Semmi baj a szponzorblokkal! Hajrá Csabaaaa😎👍

 100. Zoltan Hoppar

  Zoltan Hoppar

  3 hónapja

  Az utazásokat meg lehetne oldani úgy hogy külföldi konyhák, éttermeket lehetne pesten körbejárni, bemutatni.

Következő