100 MILLIÓS BÜNTETÉS DRÓNOZÁSÉRT?!

Itt a szuper gyűjtős projekt: megujulasereje.hu/rossmann/
Pólóvásár: videosbolt.hu/magyarosi_csaba
Facebook: on. 1hc3BIa
Insta: magyarosicsaba
Zenék Spotify: spoti.fi/2Dgxd6a
Zenék Apple Music: itunes.apple.com/hu/playlist/magyarósi-csaba-s02/pl.u-6mo4lL8sK9gKmR?l=hu

A technika:

Olympus Kamera: bit.ly/2o7Nm5K
Objektív#1: bit.ly/2Dzds6I
Objektív#2: bit.ly/2De78W6
Objektív#3: bit.ly/2HTAZkC
Sony Kamera: bit.ly/2oYotGO
Drón:www.icentre.hu/termek/dji-mavic-pro-fly-more-combo
Osmo Pocket: www.djiars.hu/termek/dji-osmo-pocket
Állvány #1: www.manfrotto.hu/190-alu-tripod-kit-horiz-oszloppal-3-szekcio-3d-fej
Állvány #2: www.manfrotto.hu/catalogsearch/result/?q=ms0490a
Állványfej: www.manfrotto.hu/xpro-fluid-fej-fluiditas-valasztoval
Világítás: www.manfrotto.hu/lykos-bicolor-led-1500lux-1m-en-cri-93-5600k-3000k
Mikrofon#1: www.rodemikrofon.hu/rode_videomic_pro_plus_professzionalis_videomikrofon.php
Mikrofon#2: bit.ly/2oGB1Dh
Mikrofon#3: www.rode.com/microphones/smartlav

Ha csomagot szeretnél küldeni
Cím: Bp.,137-es posta, Szent István Krt.10. 1137.
Név: Magyarósi-Bánki Dóra
A Csomagra rá kell írni:POSTÁN MARADÓ!
értesítendő a küldeményről: yaskatir@gmail.com

Megjegyzés 

 1. TUBU EAGLE mixed TV

  TUBU EAGLE mixed TV

  4 hónapja

  100 millió az országházért?🤔 Viccet félretéve, helyeslem, mert kémkedni, veszélyt teremteni stb. Sok Magyar autós még mindig szabálytalanúl közlekedik🚦🛴🏎️🚜 Ha a büntetés gyorshajtásnál kb 500 E Ft lenne akkor lenne gyorshajtó?🚀 Kevés igaz, na ezért ez a szabály. Németben lakom, de itt nagyon szépen, óvatosan, szabályosan vezetnek.🚧🛑 Nem tart semmiből jól és szabályosan törvényszerűen viselkedni..😉 Abból baj nem lehet..

 2. Károly Szenes

  Károly Szenes

  4 hónapja

  Szóval akkor 2050-re talán lesz valami értelmes szabályozás. Juhé. Sose értettem, hogy ebben az országban miért megy minden olyan nehezen. :-( Bárcsak az EU-s pénzek lenyúlása és a hazudozás is ilyen nehezen menne. Meg kellene nézni, hogy a laborunkban mi a szabályozás erről. Másoljuk már le s akkor egy problémával kevesebb. 😁 Utána végre jöhet a tömeges tesztelés is. Ha van rá pénz. Bár lehet valaki lenyúlta már azt is. :-(

 3. Djredbullka

  Djredbullka

  4 hónapja

  Egyszer csak felkelsz, és azt veszed észre, hogy lassan minden szigorúan szabályozva van.... Ez már lassan nem élet... amit ebben az országban csinálnak az vicc...

 4. trainmodeller

  trainmodeller

  4 hónapja

  Tavaly vettem egy Minit, részben a videó miatt amit itt láttam. Aztán idén eladtam, mert világossá vált, hogy ha legálisan akarok drónozni, akkor a száz ezer Ft-os drón mellé kéne még egy kétszázezer Ft-os jogsi, a regisztráció, és három hónapra előre kitalálni, hogy hol akarok felszállni. Nyilván a drónok egyelőre akkumulátorral mennek és nem papírral, ezt minden magyar tudja, de ha legálisan akarod ezt csinálni, akkor ez van. Ezért elrepült egy kevésébé parázós tulajdonoshoz a Mini, jó beetetés volt, hogy 249g és nem kell rá engedély, nekünk itthon ezt is sikerült jól el....rontani.

 5. Gabor Nagy

  Gabor Nagy

  4 hónapja

  Magasról szarok a törvényekre meg az 1 milliós buszikra A házat föl repülök vele is figyelni foglak és le kameráztalak mikor loptok és hozzatok a hülye törvényeket😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

 6. H Geri

  H Geri

  4 hónapja

  Nagyon jó kezdeményezés a Henkelé, de jobbat tudok. Nem veszek Henkel, meg úgy általában az összes óriás konszern termékeiből, mert állatkísérletekkel tesztelnek. Radásul olyan mosószerem van, amit a zero waist boltban utántölthetek, így a műanyag flakont én magam hasznosítottam újra. Ami meg sokkal jobb a visszagyűjtésnél, és ráadásul még az állatkísérleteket sem támogatom.

 7. Álmos Phraner

  Álmos Phraner

  4 hónapja

  Na de h kapjak el a dronokat?

 8. Carver major

  Carver major

  4 hónapja

  0:29 . na mi van a képen ????

 9. Carver major

  Carver major

  4 hónapja

  0:08 . a szobor cime : 'a kisfiú a wc-n ülve megköszöni a szomszéd kislánynak, hogy hozott neki kiflit és virslit, hogy hotdogot csinálhassanak' . A kislány ezért 20 év múlva feljelentette a ksfiút zaklatás miatt :)

 10. Levente Váry

  Levente Váry

  4 hónapja

  Demokrácia csak akkor lesz ebben az országban ha teljesen nyilvános lesz minden közszereplő "magánélete" aki közpénzek felett rendelkezik, sőt 10-ed fokú rokonsági kapcsolatai is állandóan álljanak online a választók rendelkezésére. Ha véletlenül megszakad az online kapcsolat a választókkal az illető politkusnak intant töröljék a státuszát, és az illető politikai karierje csak nagyon aprólékos vizsgálat után legyen lehetséges. Máskép sohasem fog a lopás megszünni. Amíg azt hiszi az IDIÓTA hogy Isten kegyelméből került oda ahova került, nem tudok más megoldást elképzelni.

 11. Attila Bagota

  Attila Bagota

  4 hónapja

  az a lényeg, hogy fideszes helyen, parlament, M.L. lakása és ingatlanjai, gyárai, stb és a többiek körül ne repkedjünk kamerás drónnal!!! Az ellenzék birodalma körül lehet, kivéve ha feljelentenek, akkor meg azt kell mondani a rendőröknek, hogy éljen a fidesz weboldal üzemeltetője vagy és akkor el fognak engedni... így lehet drónozni meg nem is ...jahh , meg ne menjünk neki senkinek, ha meg szól egy önkéntes rendőr lakos, akkor rendszerint lépjünk le , ha nincs engedélyünk...vagy ha van kamera a drónon és kompromitáló felvételek vannak rajta...jahh, meg játéknak kinéző drónunk legyen, leoldható kamerával, amin legyen gps nyomkövető, hogy a jard távozása után meg tudjuk találni...éééés ne a telefonra rögzítse a felvételt, hanem saját ms kártyára... :-))) További tanácsokért kövessetek be instán és itt is! :-)))

 12. Attila Bagota

  Attila Bagota

  4 hónapja

  nézd, és rongálja a bácsi a játszóteret!!! :-)))

 13. Attila Bagota

  Attila Bagota

  4 hónapja

  ehhe, arra jártak a testvírek és elvitték...mint anno az űrodüsszeai monolitot is... :-))) Amúgy biztos valami performance volt :-)))

 14. Peter Szigetvari

  Peter Szigetvari

  4 hónapja

  Nevetséges... Bankok csapják be az embereket és pár milliós bünti van vagy emberölésért felfüggesztett ezért meg 100 millió is lehet a büntetés... Ez az elszomorító ...

 15. Laci Kéri

  Laci Kéri

  4 hónapja

  Szakmai szervezeteket kihagyták. HC is ezért nem tud semmit, mert tényleg nem tud semmit. Pedig legalább 5éve kialakult és halogatják a bevezetést, de még a minisztérium is megszűnt amelyikkel egész jó tervezettet hozott össze az érdekeltek bevonásával, viszont ez sértett pár üzleti érdeket, így ment a szabotálás.

 16. Ferenc Sümegi

  Ferenc Sümegi

  4 hónapja

  Ha viszel a drónnal egy zsák krumplit, az még öt misi?

 17. Balázs Hujder

  Balázs Hujder

  4 hónapja

  Lefordítom: Akkor most veszel egy több százezres dront abból adózol 27%ot annak az államnak aki nem tudja megmondani pontosan hogy hol mikor mennyire büntet ha használni akarod azt az eszközt, amiugye legálisan kapható és adózol utána.... világos ... 🙈 amúgy meg legyen gumiszabaly mert akkor olyankor nyuzzuk meg a népet amikor akarjuk.. persze ha fideszhaver dronozik, majd megoldjuk hogy arra meg neki mindig lesz joga 🤣 szakmai egyeztetés??? Jah arról hites ez az ország, a komoly előkészített éjszakai törvénykezésről..... 🤣Hàt Bèlàim, ez itt sosem lesz egyértelműen szabályozva... szopatva lesztek megint ha nem csaptok oda -mint mindenben ebben a vègtelenül tisztessèges országban... mondjuk mit vártok olyan országban ahol közterületen Fidesz vállakozó autóképèt visszadobja a rendőrség mert nem bizonyít semmit, mert ugye neki vannak jogai.... 🙈

 18. István Fülöp

  István Fülöp

  4 hónapja

  100 millás büntetés nem új dolog, eddig is volt csak senki nem tudott róla!

 19. mitnemert

  mitnemert

  4 hónapja

  Nincs drónom, de ha lenne, se használnám Mo-n hivatalosan....

 20. Zoli Kaszás

  Zoli Kaszás

  4 hónapja

  A parlamentert nem kar 💁🏻‍♂️

 21. Ampervadasz750kv

  Ampervadasz750kv

  4 hónapja

  Tudtam, hogy napok kérdése és valami drónós videóval kifogsz jönni Csaba. :D Most fogom megnézni a videód (legyen bármiről szó), nekem vannak nagyon nem tettsző dolgok a drónszabályozásban. A vásárlás is ezen fog állni vagy bukni. Saját csatornámhoz szeretnék venni egy mavic -ot ami jelentős mennyiségben vízfelület feletti, vagy közvetlen közeli repüléseket jelente. Aki megismerte az UAS tevékenységekez jelenleg kiadott törvénytervezetet az érteni fogja, hogy mi a gondom. Szerintem máshogy lesz hihetetlen hülyén leszabályozva ez az egész parádé. Most akkor jöhet a videó. :) Végig nézés után: féltem, hogy más véleményen leszel ( a multkori poztív bejelentésed alapján. :D ).

 22. Német Attila

  Német Attila

  4 hónapja

  meszaroslorinc meg dronozhat, neki mi fizetjuk....

 23. Janos Turk

  Janos Turk

  4 hónapja

  Borsodban mennyi ideig állna egy fém monolit? Szerintem a betonnak nem lenne ideje megszáradni alatta... :)

 24. H L

  H L

  4 hónapja

  ha az a drónos eset bekövetkezne szerintem gyorsan összedobnák neki a 100 milliót

 25. eszesfilm

  eszesfilm

  4 hónapja

  Az a baj hogy a törvényjavaslatban nincsen részletezve minek minősül a repkedés, csak egy dolog. Akár 100000000 Ft-os bírsággal számolhat az illető. Köszönjük a videót, igazán közhasznú tartalom volt. DJI nem akar beszálni a boxmeccsbe? :D Tökre mindenki fizetne, főleg aki dolgozik vele. A mostani szabályozással a munkák elvégzését veszélyezteti a bürokrácia, azt meg nem szereti bevállalni a legtöbb vállalkozó az ügyfél kárára. Szerintem mindenki álma egy olyan szabályozás ami gyorsan telefonról egy appból engedi a foglalást és a költségek megfizetését néhány perc nyomkodás után. Én arra kérlek, hogy mindenképpen jelentkezz bármit tudsz ezzel kapcsolatosan, azt hiszem sokunkat érdekel még mi lesz a jövő. Legyen szép napod Csaba.

 26. Márton Domnánics

  Márton Domnánics

  4 hónapja

  hogyan áll az "iroda"

  • Magyarósi Csaba

   Magyarósi Csaba

   4 hónapja

   Alakul!

 27. Lóránd Kiss

  Lóránd Kiss

  4 hónapja

  Aztán Romániába bukkant fel🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 28. behajto1

  behajto1

  4 hónapja

  Igen,ez így szokott lenni,hogy szakmai szervezetekkel egyeztetnek a törvényhozók.Normális országban!Nálunk ugye erre még nem nagyon volt példa,de hátha most lesz.NEM HISZEM.

 29. Vass Bálint

  Vass Bálint

  4 hónapja

  Az az amcsi fémcucc már romániában is "megjelent" de ultragány monnyantás módszerrel lett össszekóklerolva, sarokcsiszolokorongos hegesztőpontos látszó cucc volt, eléggé kókler megoldás volt...

 30. Dávid Solymosi

  Dávid Solymosi

  4 hónapja

  Drone Hungary részletesebb információ hueye.info/home/vide/mKGhmr2MlnKpp8o.html

 31. Highwayman

  Highwayman

  4 hónapja

  6:18 Próbáljuk ki! Csináljuk meg!

 32. Kamondi Kevin

  Kamondi Kevin

  4 hónapja

  Az elsö 10mp megérne eggy oszkárt :)

 33. Kálmán Péter Vörös

  Kálmán Péter Vörös

  4 hónapja

  Kíváncsi vagyok, hogyan hajtanak be bárkin is 100milliót🤔

  • Viktor Jencsik

   Viktor Jencsik

   4 hónapja

   Jelenleg nincs igazi "dróntörvény", azon törvényeket, amik a drónokra most vonatkoztak kisrepülőkre, és egyéb légi járművekre tervezték. Azok pedig többnyire "úri mulatság"; Kell az elrettentő büntetés azoknak is, akik röhögve hajtanak át az M0-s trafinál 170-el, mert a reggeliire többet költöttek, mint a büntetésre. De hogy egy életszerű példát hozzak: Ha egy baloldali politikusnak eszébe jutna engedély nélkül vitorlázni, esetleg motoros sárkányrepülőbe ülni, biztos megkapná a bírságot. :) Egyébként a törvény nem konkretizálta a kiszabható bírság mértékét, ezért van egy minimum (0 Ft) és egy maximum (100 millió Ft) összeg. Amit Csaba mondott az meg bűncselekmény (akár terrortámadás) kategóriába esik, tehát elsődlegesen börtönbűntetésre számíthat, nem a bírság lesz a legnagyobb problémája.

 34. Highwayman

  Highwayman

  4 hónapja

  00:07 Ne legyünk naivak. A fiú nem csak a kislány cipőjét szeretné megkefélni :)

 35. Kucu Zsé

  Kucu Zsé

  4 hónapja

  Anno HERBY volt az első (És talán egyetlen?) hazai videós, akit meg is büntettek miatta. "Hála" a trolloknak. hueye.info/home/vide/inaPbdajpXKmnco.html

 36. János Siska

  János Siska

  4 hónapja

  Még több hasonló zenét a videókba mint a videó elején 😉

 37. Budaingatlanház Budaingatlanház

  Budaingatlanház Budaingatlanház

  4 hónapja

  UTAH után..., már Romániában is van Monolit. :-)

  • nagyaeva

   nagyaeva

   4 hónapja

   Csak a román jóval silányabb kivitelezésű. :-) Egyébként az amarikai valószínűleg az új film gerillamarketingjének a része.

 38. Dániel Kiss

  Dániel Kiss

  4 hónapja

  100 millióból a parlamentes storyt meg lehet úszni? Gyerekek, ez még a hülyének is megéri :D

  • Laci Kéri

   Laci Kéri

   4 hónapja

   Összedobjuk!😁

 39. Марта Ласло

  Марта Ласло

  4 hónapja

  6:25 te nem vagy normális xd

  • Sándor Baranyi

   Sándor Baranyi

   4 hónapja

   Pont a parlamentbe 😂

 40. Endre Kovacs

  Endre Kovacs

  4 hónapja

  Jo lenne, ha a video alatt lennenek linkek es egy tartalomjegyzek, amivel a video lenyegi reszehez lehetne ugrani (vagy tobb tema eseten az egyes temakhoz) - A video durvan fele nem a cimrol szolt, ha lenne link, konnyebben a minket erinto temahoz lehetne ugrani, nem kellene tekergetni es bele-belenezni, hol is tartunk...

  • Endre Kovacs

   Endre Kovacs

   4 hónapja

   @Gery Buday Annal azert hosszabb sajna, mert folyamatosan bele kell hallgatni, megerteni mirol van szo stb-stb... Egyszerubb egy tartalomjegyzekkel operalni, ahogy sok tech-review videos is csinalja: egy gombnyomas es ott vagyok, ahol akarok

  • Gery Buday

   Gery Buday

   4 hónapja

   A videóban lehet tekerészei jobbra-balra, előre és hátra. :) 9 perces a videó, szóval kb 3 mp áttekerni a minket nem érdeklő részt. :)

 41. Kertész Kristóf

  Kertész Kristóf

  4 hónapja

  100 millió Forint a PLAFON. Lehet az 30.000 Ft is. Ez nem tudatosul a zemberek fejében.

  • Kertész Kristóf

   Kertész Kristóf

   4 hónapja

   @Laci Kéri a NER érdekeltségei mindenki érdekeltségei.

  • Laci Kéri

   Laci Kéri

   4 hónapja

   Mint minden magánterületen.

  • Kertész Kristóf

   Kertész Kristóf

   4 hónapja

   @V. Balázs A NER érdekeltségek amúgy noDrone zónák lesznek...masszívan.

  • V. Balázs

   V. Balázs

   4 hónapja

   Jaja, mi ilyen 30-50e Ft-ot kapunk, a 100 millát meg majd az Átlátszó.

 42. Andor Plotár

  Andor Plotár

  4 hónapja

  Kint jártak a Magyar kisebbségi lakosok dikk mááá szinesfém🤣😂😅

 43. Jakab Demeter Kovács

  Jakab Demeter Kovács

  4 hónapja

  Az eleje Greenwashing gyanús...

 44. Tivadar Ödön Vikkala

  Tivadar Ödön Vikkala

  4 hónapja

  valami ilyesmi van: az európai jogszabályokon alapuló új, a drónokra vonatkozó szabályoknak 2020. július 1-én kellett volna hatályba lépniük, ám a koronavírus helyzet miatt a bevezetésüket 2021. január 1-ig elhalasztották. Addig az 56/2016. (XII. 22.) NFM rendelet szerinti, régi szabályok alkalmazandók.

  • Tivadar Ödön Vikkala

   Tivadar Ödön Vikkala

   4 hónapja

   ez meg szabályozás angol szövege, azt hiszem, magyart még nem találtam. www.consilium.europa.eu/media/40525/delegated-act_drones.pdf

 45. Frank Zeno

  Frank Zeno

  4 hónapja

  Amugy, viccesnek tűnik meg minden, de ma reggel Romániába is felbukkant egy ilyen oszlop. Szerintem megéri beszelni rola :)

 46. Zsolt Botfa

  Zsolt Botfa

  4 hónapja

  Romániában is megjelent egy monolit..

 47. durma77

  durma77

  4 hónapja

  Majdnem igazad van mindenben :) a szakszervezeteket egész konkrétan leszarták :D Szervezetek 300 körüli levelet küldtek ki leveleket hogy milyen módosításokra van szükség, de nemes egyszerűséggel nem fogadott el a kormány semmilyen javaslatot. Szval a szakszervezetek nem ez után fognak csatlakozni, hanem ez előtt is próbáltak és most is próbálnak. Ugyanitt az EU direktíva nem teljesen más mint ez, csak megengedőbb és átgondolt. Illetve érdemes lenne pár szót szólni pl a lajstromba vétel problematikájáról :) 28 oldal a törvénymódosítás, érdemes átnyálazni elejétől a végéig, "izgalmas" dolgok vannak benne

  • durma77

   durma77

   4 hónapja

   @Balint Gulyas hogyne :D abszolút értem miért történt az ami történt, csak ha leírom akkor én vagyok a rossz hogy politizálok, Pedig csak tényeket írok le :D

  • Balint Gulyas

   Balint Gulyas

   4 hónapja

   Volt valami is amiben erdekelte oket a szakma vagy az emberek velemenye?;) Foleg ha arrol van szo, hogy leplezzek a lopott vagyont? Mert itt azzal van a baj, hogy lolek fele birtokokrol az ujsagirok keszitik a szebbnel szebb kepeket..

 48. Pele Photography

  Pele Photography

  4 hónapja

  Tegnap Romániában találtak egy olyan fém darabot.

 49. Mike Kobela

  Mike Kobela

  4 hónapja

  Jeruzsálem úti óvodába jártam kicsiként, nem is tudtam, hogy annak idején ők is nyertek. Ráadáasul két gyöngyösi óvoda, a szülővárosomból. Büszke vagyok rájuk :D

 50. Rico Veraszto

  Rico Veraszto

  4 hónapja

  Barcsak a parlamentbe zuhanna👼🏻

  • Rico Veraszto

   Rico Veraszto

   4 hónapja

   @Péter Pungor Az teny igazad van a Parlament az szep😃😃😃

  • Péter Pungor

   Péter Pungor

   4 hónapja

   Inkább az ott dolgozó emberek házára. Szép az a Parlament :D

 51. lemes István Krisztián Hungária shooting

  lemes István Krisztián Hungária shooting

  4 hónapja

  szuper 💗💗💗💗

 52. Külföldiként Külföldön

  Külföldiként Külföldön

  4 hónapja

  Uhhh, az szép.

 53. Róbert H

  Róbert H

  4 hónapja

  Szia Csaba. Én kaptam már 1.00.000 ft os büntit ha érdekel esetleg a dolog vagy csinálnál videót róla akkor beszélhetünk a dologról.

  • Álmos Phraner

   Álmos Phraner

   4 hónapja

   De hogyan kapnak el?

  • Róbert H

   Róbert H

   4 hónapja

   @Mcs1v még jó hogy az amiért kaptam a büntetést, nincs is fent. 😅

  • Tamas K

   Tamas K

   4 hónapja

   @Mcs1v melyik videoja az és milyen szabálysértések?

  • Mcs1v

   Mcs1v

   4 hónapja

   megnézve a videóid, csak erős tipp, hogy teljesen jogos volt. Gyakorlatban az összes lényeges szabályozást megszegted. Ilyen hülyeségeket csinálnak emberek, aztán meglepődünk hogy sz*rá sz*atnak másokat is

 54. HA8MZ

  HA8MZ

  4 hónapja

  A dróntörvény 2 okból lehet ilyen szerintem. Az egyik, és egyben legfontosabb, hogy nehogy a nép lássa a vezetői félelmét a saját harci járműveik által, amit drónok által berepülve fedeznek fel. A másik pedig a jó elmaradott 50 évvel ezelőtti gondolkodásmód, ahol a drónok még kizárólag az amerikai hadiipar termékei voltak. Más hobbijaimban is megéltem már a lemaradott, ócska, régi szabályozásokat, törvényeket, amiket még az előző rendszerben hoztak, de senki nem vállalta a feladatot, hogy kicsit közelebb vigye a 21. század elvárásaihoz és lehetőségeihez. Ráadásul mivel rádióamatőrből, drón pilótából sokkal kevesebb van, így nem képez akkora választási előnyt ezen intézkedések engedékenyebb meghozatala, mint pl egy nyugdíjasoknak kedvező bevásárlási rendszer kiagyalása. Szerintem.

  • Német Attila

   Német Attila

   4 hónapja

   flippermuzeum..... az is deszep sztori volt...

  • Balint Gulyas

   Balint Gulyas

   4 hónapja

   Ezt hivjak szalamizasnak🙄 itt egy kicsit elveszunk mert az ugyse faj olyan sok embernek.. De egyszer mindenki pocsere ralepnek...hosszu mar a sor mit muveltek de az emberek meg mindig varnak mert eppen nem az o eletukbe ronditottak bele.

 55. Márton Pajer

  Márton Pajer

  4 hónapja

  Egy hasonló monolith feltűnt Romániában is

  • Vitya

   Vitya

   4 hónapja

   Ráadásul a Utah-ban találtra mondták akik elmentek megtapizni, hogy sajnos nem is fémből van, hanem inkább valami kartonszerű anyagból, amin fémes festék van, mint valami filmes prop-on. Ez így meg már nem is olyan izgi :(

  • Vass Bálint

   Vass Bálint

   4 hónapja

   Az hasonló se volt, eléggé kókler módon lett megoldva, saeokcsiszolónyomosan, meg hegesztéses elnem csiszolt nyomosan, de annyira, hogy a hegpötty körül feketélett a védőréteg, vicc...

  • Márton Pajer

   Márton Pajer

   4 hónapja

   @CritiCube Ennyire mélyen nem ismertem őket, de képeken egész hasonlónak tűntek :D Az ufók próbálják titokban kihasználni a bőrünk alatti 5G-s chipek meglétét ezért csinálták ezeket az eszközöket kicsit különbözőre

  • CritiCube

   CritiCube

   4 hónapja

   nem is volt hasonló. a utah-i szegecsekkel volt összerakva, a román meg hegesztve volt. bizonyára más-más barkácsáruházakat látogattak meg az idegen lények a monolitállítás előtt.

 56. Daemian Peter

  Daemian Peter

  4 hónapja

  Ez a moniolit amit mondtál elvileg megjelent itt európában. Vagy hasonló.

  • Vass Bálint

   Vass Bálint

   4 hónapja

   Biztos hogy nem az volt ez 2 külön cucc méf a megmunkálás minőségében is baeoöira ég és föld a 2

  • Szücs Stewe

   Szücs Stewe

   4 hónapja

   444.hu/2020/11/30/utah-utan-most-romaniaban-tunt-fel-egy-titokzatos-monolit

 57. SuperKpal

  SuperKpal

  4 hónapja

  Ha lesz több info akkor lehetne egy sokkal hosszabb video erröl a témárol. 🙏 Olyan vén embrek döntenek a parlamentben a dronokrol akik sose lattak élőben sőt nem is rendelkeztek ilyennel😣 Most sok kamerafóbiás idota meg ezzel takarozik majd ha a házamat dronozom hogy az övé es ők véletlen se legyenek benne 😡

  • SuperKpal

   SuperKpal

   4 hónapja

   @Balint Gulyas En is erre gondoltam meg a hírekbe is ez volt. Csak nem akartam itt a video alatt ilyet írni. Bár mindig vannak olyan emebrek akik belekötnek a masikba ha dronozik.

  • Balint Gulyas

   Balint Gulyas

   4 hónapja

   Kizarolag az a bajuk, hogy ma mar nem kell kis repulot vagy helit berelni, hogy fotozni lehessen a titokban osszelopott penzbol epult villaikat.. Semmi mas nem jar az eszukbe csak annak takargatasa.

 58. IMC Corporation

  IMC Corporation

  4 hónapja

  www.imc500.com/2020/11/16/van-dronod-add-el-gyorsan-amig-tudod/

 59. Richárd-István Nüszl

  Richárd-István Nüszl

  4 hónapja

  A jótékonysággal kapcsolatban csak egy baj van. Sok szülő azért fog megvenni sokkal több dolgot, amire talán nincs is szükség, mert azt szeretné, hogy a csemetéje óvodája nyerjen. Értem én hogy vissza kerül a Henkelhez, de nem lenne jobb hogy csak annyi kerülne el tőlük mint amennyire szükség van. Így környezetvédelmi szempontból sem a legjobb dolgot teszik😕

 60. Inhauser márton

  Inhauser márton

  4 hónapja

  "...mindenki érzelmi alapon számol be a hírekrő" Hú Csaba,de jól megfogalmaztad napjaink egyik legnagyobb problémáját.

 61. Bianka Rétsári

  Bianka Rétsári

  4 hónapja

  Tavaly nyáron a bátyámnál nyaralhattam Ausztráliában (Perth). A kirándulások és városnézések alkalmával sokat drónoztunk. Rendkívül egyértelmű és egyszerű szabályzás van náluk. A regisztrált drónok reptetéséhez csak egy applikáció kellett, amiben real time látható volt az adott terület engedély státusza. Ráböktünk a térképen az aktuális pozícióra, az bejelentkezett a légügyi hatóság szerverére, és már jött is az engedély. Ennyi. Nálunk ezt szokás szerint a "mert megtehetem" elv alapján a végtelenségig megszigorították. Nem a hülyék és gátlástalanok kis számú csoportjához kell igazítani a szabályokat, ellehetetlenítve a szabálykövető többséget!

  • Peter Sizen

   Peter Sizen

   4 hónapja

   @CritiCube Csaba kb semmit nem mondott. A parlamenti vitaban pont arrol volt szo hogy mas telkére befotózni nem szabad, sőt bűncselekmény ha bármit rögzítesz. Milyen érdekes. Annyiban engedékeny a törvényalkotó, hogy csak magánindítványra indítható eljárás... Gondolom pl a szomszed azert senkit nem fog feljelenteni.

  • CritiCube

   CritiCube

   4 hónapja

   "mert megtehetem." + "mert lopott közpénzből építkezek, ne nézegessék." utóbbi valószínűleg a legerősebb kormánypárti érv a drónozás ellen. persze a szavaik nem erről szólnak, csak a tetteiken látszik. a semmi közepére épített kúriáikról, a luxuslakások miatt kivágott erdőkről nehéz tudomást szerezni az utcaszintről, úgy elegendő egy 2 és fél méteres kerítést felhúzni, és rögtön láthatatlan, mire költik a pénzünket... a gonosz drónokkal viszont volt pofájuk beleskelődni, és a közvéleménnyel tudatni, mi mindenre nem sajnálják a pénzt országunk választott vezetői.

 62. István Pálffy

  István Pálffy

  4 hónapja

  A többtízezres regisztrációról sem volt szó. Ha ezt bevezetik, ezzel növekedni fog az illegálisan drónozók száma. Miért nem lehet végre egyszer egy olyan rendeletet alkotni, ami nem pusztán a tiltásra és a lenyúlásra törekszik?!

  • Pa Lee

   Pa Lee

   4 hónapja

   Már miért növekedne ? Mindenki tudta eddig is hogy engedélyt kell kérni ... Ennek az új szabálynak nem sok az újdonsága, max emiatt még kevesebb lesz a felelőtlen hobbi dronozo.

 63. Marton Bence

  Marton Bence

  4 hónapja

  6:30 vagy csak megtapsolnak.

  • Dominik Obora

   Dominik Obora

   4 hónapja

   @Sándor Baranyi nekem söszi

  • Sándor Baranyi

   Sándor Baranyi

   4 hónapja

   Valakinek most ötletet adott biztos 😂😂

 64. Beny

  Beny

  4 hónapja

  Rossmann-ra... XD

 65. Professzor Mózes

  Professzor Mózes

  4 hónapja

  A drónokkal kapcsolatban itt két dolog keveredik, és erről egy árva szót se tudtam meg. Se arról, hogy eddig hogyan volt, se arról, hogy mire lehet számítani. A drónokkal kapcsolatban ugyanis két felmerülő probléma van, az egyik a légtérhasználat, a másik a személyiségi jogok, de ez utóbbi inkább a kamerás drónokhoz köthető. Kérdés, hogy kamera nélküli drónnal több lehetőségünk van-e, vagy sem? Illetve a játéknak szánt pár méterig repülő drónokkal mi a helyzet? A legtöbb embert szerintem nem a profi kamerás youtube drónozás érdekel.

  • Norbert Newman

   Norbert Newman

   4 hónapja

   Például a repülő modellezőket sem, de egy kalap alá vették a drónnal, pedig kurvára NEM DRÓN!

 66. Professzor Mózes

  Professzor Mózes

  4 hónapja

  És miért kettesével? Csak nem azért, ha 1 van otthon, akkor vegyél még egyet? Ez fifikás! Ha csak 1 ezrelék ezt megteszi (az 50%-ból, akionek páratlan sok van otthon) akkor ez máris nem olyan nagy jótékonyság, hanem komoly reklám is egyben. Nem lehetett volna etikusan csinálni, amikor az egész amúgy is jó reklám nekik enélkül is??

 67. AbenteuR Kanal

  AbenteuR Kanal

  4 hónapja

  Személyes vélemény... Igazából ez a büntetés dolog nem rossz, sőt sokkal jobban kellene ellenőrizni, hogy ki hol és mikor repül. Minden ami illegális, azt nagyon megbüntetni. Miért látom így? Azért, mert épp a sok észnélküli miatt hozzák be a szigorítások. Vannak akik nem látnak problémát repülni egy reptér környékén és az ilyen személyeket csak vaskos büntetéssel tudnám jutalmazni. Egy történet, amit ha nem látok nem hiszem el. Haverokkal voltunk túrázni az Alpokban és történ egy baleset, helikoptert kellet hívni. A nehéz mentés ellenére volt már idióta, akik úgy gondolták, hogy ezt nekik bizony drónókkal kell felvenni és amikor mindenki ordított rájuk, hogy azonnal szálljanak le, akkor még nem is akarták megérteni, hogy miért. Én is repülök, immáron 3 drónom van, még sem esik nehezemre utána nézni hol repülhetek, hol kell engedély... ez általában 5 percembe kerül.

  • Balint Gulyas

   Balint Gulyas

   4 hónapja

   @AbenteuR Kanal Nem erted amit irtam...en pedig nem tudom kihamozni te mit irszz..

  • Laci Kéri

   Laci Kéri

   4 hónapja

   És szerinted ez a törvény bárkit megakadályoz az illegális reptetésben? Legfeljebb a legális reptetést nehezíti

  • AbenteuR Kanal

   AbenteuR Kanal

   4 hónapja

   @prohiadam lesz is.

  • AbenteuR Kanal

   AbenteuR Kanal

   4 hónapja

   @Balint Gulyas Azért ha majd párat megbüntetnek, akkor azért csak nem annyi idióta.

  • Balint Gulyas

   Balint Gulyas

   4 hónapja

   Ennek a torvenynek semmi koze a legalis es normalis hasznalathoz.. Kizarolag a felelem es az elrettentesrol szol. Amugy meg aki eddig is leszarta ezutan is lefogja hol dronozik mert sunoknek pont erre lesz penzuk, hogy elkapkodjak oket. Csak a fotokkal van a baj, hogy latszik a hazak ingatlanok novekedese..

 68. Szent Endre

  Szent Endre

  4 hónapja

  Mo. így szeretlek. Itt Kánaán pedig. (Pár ember szerint)

 69. Va Dalma

  Va Dalma

  4 hónapja

  Az a mini cooper!!! 😍

  • Vikcsuni

   Vikcsuni

   3 hónapja

   El sem kezdődött a videó, de már fangörcsöt kaptam tőle. 😂 Gyönyörű 😊

  • Robi- K

   Robi- K

   4 hónapja

   @Va Dalma Köszi!! Edit: Tényleg nagyon jó néz ki! : )

  • Va Dalma

   Va Dalma

   4 hónapja

   00:01-02 😁 az első képek, a minin Keith Haring és Andy Warhol munkái vannak felmatricázva.

  • Robi- K

   Robi- K

   4 hónapja

   Hány pernél van kb? (Bocsi,most nincs időm megnézni az egész adást)

 70. Simon Révész

  Simon Révész

  4 hónapja

  Azóta megjelent Romániában is egy olyan oszlop :D telex.hu/kulfold/2020/11/30/romania-femoszlop-karacsonko?fbclid=IwAR3M_4fxuSdb-cLg5ymduIP8vF9v6sbaePnSAii22lw_wvtY1aufZV_DbNc

  • Simon Révész

   Simon Révész

   4 hónapja

   @Gabriel Derdák 😂😂😂

  • Zoltan Libricz

   Zoltan Libricz

   4 hónapja

   Azért a Román oszlopon,nagyon látszik,h. "Handmade" :D!

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   4 hónapja

   Miért nem csodálkozom, hogy románok lopták el...

 71. dji flyer

  dji flyer

  4 hónapja

  dronexl.co/2020/11/26/faa-fines-philadelphia-drone-pilot-youtuber-184500/

 72. Ákos Ferenc Kalamár

  Ákos Ferenc Kalamár

  4 hónapja

  Hmm ha a 100 milliót az országház épületének helyreállítására fordítják, akkor a politikai probléma Magyarországon megoldott. Ennyit megér. 🤡

 73. 777 YYY

  777 YYY

  4 hónapja

  A drón irányítható és ha nagyon penge akkor mondjuk fél órát repül. A héliumos lufi napokig életképes és irányítás nélkül repül 70 - 300 km távolságra. Ha a közeg kérdezi h Magyarósi úr az egy lítium - polimerrel töltött drón? Á ' dehogy héliummal töltött lufi

 74. Ádám Polisor

  Ádám Polisor

  4 hónapja

  Magyarország én így szeretlek :D Stadionépítést kéne büntetni inkább :D

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   4 hónapja

   @Német Attila Ahhoz, hogy a forint 316-ról lemenjen 270-re, ahhoz kellett 14 000 000 000 euró. Ez szép és jó, ennyivel le lehetett nyomni. Egy probléma volt vele. VISSZA KELLETT FIZETNI. Igen, EURÓBAN! Azaz a középállapot 316, a 270 ehhez képest 46 Ft-tal lejjebb van. Az euró eltűnt, elkúrták a szoclibsik, így a 316-hoz a 46 Ft-ot rá kell számolni. Ez 362 Ft. Hozzátenném, 2002-ben egy szlovák korona 5,50 Ft volt. 2009-ben a szlovákok 30,1260 árfolyamon váltottak euróra. Azaz az eurónak 5,5*30,1260= 165,70 Ft-nak kellett volna lennie 2010-re, nem 270-nek!!!! Akkor tartották volna egyensúlyban egy térségi valutához képest! De nem, közel sem tartották a szintet, lekúrták 270-re a forintot! Ez az igazság!

  • Német Attila

   Német Attila

   4 hónapja

   @Gabriel Derdák A fidesz 2010 májusa óta van hatalmon. Azóta a forint masszív lejtőn. Mennyi volt a ft-euró, amikor hatalomra kerültek? Nem 316, hanem 270. 270-ről lett mostanra közel 370. És mindezt konjunktúrában, kétharmaddal. Ezek a tények. Engem nem soros támogat, ellenben a fideszt ő juttatta hatalomra (orbán még soros-ösztöndíjas is volt). Ekkora öngólt, édesistenem, 2:0 :D

  • cristallo verde

   cristallo verde

   4 hónapja

   Neked felcsúszott a maszkod a szemedre, hogy ilyen jól látsz mindent?

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   4 hónapja

   @Német Attila Tudom használni az MNB devizaárfolyamát: Tehát azt írtam: _"amíg nem kaptak 10000000000000 euró imf hitelt"_ Nézzük tehát ezt az állapotot, amiről én beszéltem: arfolyam.iridium.hu/EUR/2009-03-06 1 EUR = 316,00 HUF Hoppá, beégtél!!!!! Nem, nem 2010 áprilisában vették fel a hitelt, az MÁR UTÁNA VAN! Ami miatt lejjebb ment a forint. 316 316 316 forint egy euró! HÁROMSZÁZTIZENHAT! arfolyam.iridium.hu/EUR/2009-03-06 1 EUR = 316,00 HUF Beégtél, hazug liberálnáci! Soros táborőre!

  • Német Attila

   Német Attila

   4 hónapja

   @Gabriel Derdák feltételezés, amiről írsz. mi lett volna HA. teljesen más feltételekkel lehet egy szétlopott országot a válságban hitelezni (2008-9), mint pl a 2012-es konjunktúrában. a tény továbbra is az, hogy 20ezer mrd forintos államadósságból lett 32ezer mrd, miközben a teljes manyup vagyon is szétlopták, azaz valójában 38.5ezer mrd a minusz, ami cakkpakk hiányzik, nincs. devizahitelből 1 EUR-al sem lett kevesebb, de több lett a 10 év alatt. vagy azt sugallod, hogy a 2010-es 20ezer mrd-ból a fidesz nem tudott visszajönni, már eleve az volt a végállomás és a 10 év a teljes kudarc elismerése? a fidesz elkurta? (továbbra is kérdés, hogy miért a legalja mszp a nívó, amit meg kell ütni... miért hivatkozol azokra, mindenáron? leírtam valahol, hogy bezzegaszocik?)

 75. Norbert Lupták

  Norbert Lupták

  4 hónapja

  Nem néz ki úgy, mint a filmben. Ez egy háromszög alapú hasáb, a regény / film monolit egy négyszög alapú hasáb volt (téglatest), aminek oldal arányai az 1, 4 és 9 volt. (Az első három egész szám (1,2,3) négyzetei).

  • Magyarósi Csaba

   Magyarósi Csaba

   4 hónapja

   hát azért sokkal jobban hasonlít a filmes monolitra, mint mondjuk egy kőszáli kecske vagy egy marokkói tagine. Igazából ez a leghasonlóbb dolog a filmes izéhez, amit valaha találtak a természetben, még ha nem is 1:1-ben ugyanaz.

 76. requiembkp

  requiembkp

  4 hónapja

  2:23 Azt hittem taposod le épp a "kertet". :)

  • Szabó Csongor

   Szabó Csongor

   4 hónapja

   Még mondtam is magamban, hogy a kertészek mennyire fognak örülni ennek, majd elfordult a Csaba és minden világos lett :D

 77. SRYxLEVI

  SRYxLEVI

  4 hónapja

  DroneHungary csinált egy hosszabb videót, érdemes megnézni!

  • Ádám Tündik

   Ádám Tündik

   4 hónapja

   @SRYxLEVI vágom

  • SRYxLEVI

   SRYxLEVI

   4 hónapja

   @Ádám Tündik jelenleg sok probléma van ezzel az egésszel!

  • Ádám Tündik

   Ádám Tündik

   4 hónapja

   Érdemes lenne megnézni annak aki drónozik.Mert ez így nagyon kevés, amit Csaba elmondott! E legnagyobb probléma a drónok vizsgáztatása lesz.

 78. Tommy Boy

  Tommy Boy

  4 hónapja

  Sziasztok. Udv erdelybol.

 79. Roland Illés

  Roland Illés

  4 hónapja

  Szep karacsonyi ajandek...🤷‍♂️

Következő